Arbeidsomstandigheden

Als werkgever bent u volgens de Arbowet verplicht een arbobeleid te voeren waar werknemers veilig en gezond kunnen werken. Gezonde en veilige arbeidsomstandigheden zorgen voor minder zieke, overspannen of arbeidsongeschikte werknemers. Dit is goed voor werknemers en goed voor u want minder kosten voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid komen ook u als werkgever ten goede.

Bent u op zoek naar een praktische en betrouwbare partner op dit gebied? FlexHR-solutions biedt u complete oplossingen aan op het gebied van Arbo gerelateerde zaken. Van het inventariseren van de bedrijfs- en gezondheidsrisico’s (RI&E) tot aan het geven van noodzakelijke trainingen, opleidingen en bedrijfspresentaties. Altijd vanuit een professionele ‘no nonsense’ aanpak.

FlexHR-solutions ‘ontzorgt’ door de benodigde kennis en ervaring om te zetten in een voor uw organisatie op maat gesneden plan van aanpak. Want; veiligheidsbewustzijn begint bij kennis, kennis zorgt voor oplossingen, oplossingen voorkomen calamiteiten.

Wilt u meer weten? Neem hiervoor contact op met FlexHR-solutions.


Meer weten over arbeids-omstandigheden?

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.