Heeft u tijdelijk HR ondersteuning nodig?

FlexHR-solutions beschikt over specifieke ervaring met betrekking tot de invulling van de HR-functie.
Deze specifieke vorm van kwalitatieve en kwantitatieve HR-dienstverlening is bedoeld als oplossing voor al uw vraagstukken met betrekking tot:

Vervangingsmanagement

Vanuit een sterke behoefte aan continuïteit van de HR-dienstverlening binnen uw organisatie bijvoorbeeld in geval van zwangerschap, arbeidsongeschiktheid en/of vertrek van uw HR Manager.

Change/Crisismanagement

Gericht op het verbeteren en/of vernieuwen van processen en/of organisaties. Hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen van een HR strategie, het structureren en ontwikkelen van een personeelsafdeling, inclusief de aansturing, coaching en begeleiding alsmede kennisintensieve processen zoals (collectieve) ontslagprocedures, fusies en overnames.

Projectmanagement

Gericht op het initiëren, implementeren en afronden van HR-projecten. Dit kan zowel in situaties in het kader van vervangings-, verander- als crisismanagement. Voorbeelden van HR-taken die zich bij uitstek lenen als project zijn: het implementeren van competentiemanagement, het implementeren van functiewaardering, het opzetten van een personeelshandboek en het doorlichten van het arbeidsvoorwaardenpakket.

FlexHR-solutions beschikt over een brede kennis en zeer ruime praktijkervaring binnen de hierboven genoemde functiegebieden. Indien u een juiste match voor een tijdelijke opdracht binnen deze functiegebieden zoekt, helpen wij u graag. Wilt u meer weten?

Neem hiervoor contact op met FlexHR-solutions.


Meer weten over interim?

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.